7 dec. 2011

Starka företagsledare!


Börjar med kvällens aktivitet - After Work med Prospekt Media. Glada och pigga killar som berättar om hur de ska utvecklas och visar upp sin nya arbetsplats. Många mediepersoner på plats - alla medier var representerade. Starkt, TACK för inbjudan.

Snackade med Tomas "kakan" om jobbet, ett eventuellt Ironman, Vasaloppets utveckling, Folk som vill en massa. E-handel kom vi in på och KalmarSalens alla julkonserter. Det är så "jädrans" kul med after work / öppet hus där det fullkomligt sprutar med tillrop och glada människor som vill en massa. Härligt !

( snusare... hittade den på Kakans kontor. Skönt och vara FRI sen 14 månader )



INTE så konstigt att det känns bra - Idag fyra företagsbesök med Malin P och Johan P. Här med (alltid) glada Anders på HOME butiken vid Tullslätten. Anders har mycket ideer om kundvård. Han tänker helt rätt utifrån min syn.
Läckeby Djursjukhus med 80 medarbetare - 5 veterinärer inflyttade till Sverige för att få medverka i teamet. Ligger vackert och nytt apotek.  Sodexo-Brofästet där årets första jultallrik intogs - Bra dialog om att fler konferenser borde förläggas till Kalmar. Låt oss jobba ihop med en säljfunktion. Och första besöket var på ICA Supermarket Berga Centrum där Carl-Philip tog mot oss 8.00. Här vill man massor efter branden.

Härlig dag, sprudlande personer, känslan är GOD !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar