20 dec. 2011

SAAB


SAAB i konkurs - Riktigt tragiskt för alla medarbetare och svensk tillverkningsindustri.
Vi som SAAB ägare har haft en tuff tid, hade själv ett problem med fjädringen... tog minst en månad för bilverkstaden att uppbringa en reservdel.
Vi får verkligen hoppas att allt löser sig, att SAAB i någon ny form finns kvar i framtiden.

Hoppas kunna njuta av vår sommar med cab nedfälld!


Julen står för dörren, tycker folk är ovanligt lugna - Har säkert med att Julafton infaller på lördag, vi har en full arbetsvecka och många dagar på att smida alla planer och inköp.

Vi blir hemma med familjen - BÄSTA!

- - -

Juldagen är också gigantiskt stor, på sociala medier skryts det med möjligheten att vara med på "bästa festen". Minns att det var en stor dag förr också.. Vi fick tillfälle att träffa alla dem som flyttat utomlands, pluggar eller helt enkelt valt att lämna Kalmar för ett slag.

Har förstått att konkurrensen på "nöjessidan" i Kalmar är stenhård, publiken står i centrum och jag känner till minst en stor investering som pågår just nu. Det har alltid varit så, jag minns JOY och Broadway som under många år slogs om kunderna.

Hoppas det blir en GLAD kväll - Ha skoj!! Men precis lagom så allt slutar lugnt!

- - -

Satsningen på Norra Kvarnholmen blev faktum igår på kommunfullmäktige. Nu kommer debatten om p-platser upp igen (vet inte om jag någonsin sett en fråga som väcker så heta samtal - alla kan frågan och deras synpunkt är den rätta....), cykelvägar, närheten till vattnet, bostäder och handel.
Riktigt spännande!!

Viktigt att det sker med kvalité - det ska hålla minst 100 år!

- - -

Vi hörs nog minst en gång till innan JUL... sen kommer mina gästbloggare :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar