13 dec. 2011

IRONMAN KALMAR

http://youtu.be/b4HtDAum4aU

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/b4HtDAum4aU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SE FILMEN - HÖJ volymen och njut...

FANTASTISKT!! Minns att vi åkte till Klagenfurt i början av juli för att lära oss mer om IRONMAN. Det blev en positiv resa och för er som minns blev det en signering och ett Letter of intent.


Urban & Tomas har mycket stor del i att det nu finns ett avtal om att Ironman går av stapeln på en ny plats i världen - KALMAR. Viktigt att komma ihåg att det beror på ett hårt och bra arbete med Triathlon i Kalmar av föreningarna under många år. Det är därför det nu finns ett avtal.

Det har i diskussionen framförts rubriker och en del skäll på Trafikverket. Det har engagerat många... men jag som deltagit på de mötena vill absolut säga att Trafikverket har från första stund haft en vilja att lösa frågan - Kan vara bra för er att veta! 

Jag tror detta kommer att innebära väldigt mycket för Kalmar. Vi blir nu synliga på en internationell karta. Veckan då tävlingen genomförs fylls staden av människor. Restauranger, hotell, m fl får en riktigt bra beläggning. Men nu gäller det att ge en vacker bild av regionen runt Kalmar, staden med det glada och hjälpsamma människorna. Få folk att vilja komma hit även andra veckor.



Till er alla - detta blir bra om vi hjälps åt!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar