23 dec. 2011

Kalmar FF

Följer med intresse B-G blogg http://www.b-g.se/ som hjälper valberedningen i Kalmar FF att finna en ny ordförande efter Johnny. Tillfrågad svararde jag Ronny Nilsson, känns viktigt att få någon med rutin. Ronny har varit med till 100% i Arenabygget, deltagit nära i uppbyggnad av KFF sen många år. Den rutin och erfarenhet måste sättas i första rummet.
Personer på listan som Pontuz Löfgren och Anders Friberg är två mycket kompetenta herrar, låt dem delta i styrelsearbetet och Arenabolaget några år så är de definitivt en av våra nästa ordförande.

Tyvärr konstaterar jag (inkl mig själv) att vi som röstat bara har föreslagit män. Också ett styrelsearbete att lyfta in fler kvinnor i KFF styrelse och organisation. Kanske kan vi även den vägen hitta några ordförandekandidater för framtiden.


- - -

Kalmar Läns nya Landshövding Stefan Carlsson välkomnar jag lite extra då jag tycker bakgrunden borgar för ett stort intresse i näringslivsfrågor. Känns också bra att äntligen fått tjänsten tillsatt!

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/stefan-carlsson-ny-landshovding(3084533).gm
- - -

Stadsmissionen, Hanssons krog m flera -
Julen är egentligen bara vanliga veckodagar, men det byggs upp förväntningar flera månader innan. Var ska du fira, blir det med familjen, vi åker till fjällen - Ja, vi matas varje dag med förväntningar på julhelgen. Alla pratar om familjens tid. Men det finns idag många ensamstående människor som inte tycker allt är lika kul...
Passa på - Ring eller besök någon över julhelgen, blir defenitivt uppskattat!

Då kliver några fram, gör det oväntade. Avsätter egen tid över julhelgen, bjuder på mat och gemenskap. Jag tycker det är stort och LYFTER PÅ HATTEN för Er.

- - -

IKEA grundare Ingvar Kamprad avsätter 950 miljoner kronor i en stiftelse, sen 270 milj om året så länge bolaget tillåter detta.  Entreprenörskap i ett av fokusområdena. Vilka otroliga möjligheter detta skapar för näringslivet, våra studenter och SMÅLAND. Ska bli fantastiskt när våren kommer och vi kan se vad detta beslut ger i den dagliga verksamheten. Vilka möjligheter - STORT!

En riktig GOD JUL till ER
och på tisdag kommer första gästbloggaren av fem...  de kommer ni att gilla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar