15 dec. 2011

JULFEST

på annorlunda sätt - Inbjudan gällande ALTERNATIV JUL har dunkat i sociala medier ett par veckor. Igår onsdag var det dags. Strand hotell tog mot ca 150 pers, Jerker som nyss lämnat bilen på verkstad.... (generöst att bjussa på nyheten om tankningen) tog mot redan i Kalmar innan fyra bussar rullade mot Borgholm. Fräsch soffmiljö, rökmaskin på scen, god pytt med tillbehör, enkel och frisk inramning.


VILKEN kväll det blev, började seeegt... och då säger Martin att "här har ni kvällens nivå". Det blev inte så... trycket, snacket, sången, Lövet - JA allt bara ökade och det blev på ren svenska FÖRBANNAT KUL och ANNORLUNDA.

En STOR ELOGE till er som gör dessa oväntade saker, stort av Strand att bjussa till så generöst. B-G, Jerker, Lövet, Petter, Martin (glömde jag någon nu... sorry i så fall) - Ni får väl ta en smörgåstårta tillsammans och bara njuta lite... det är ni värda.

Kul med sången - Den "lilla" kuppen gillade jag och SOMMAREN I KALMAR längtar jag till.
Det vänder redan nästa vecka och blir några minuter ljusare varje dag!

- - -

IDAG officiellt att LW FASTIGHETER köpt PBA fastigheter i Kalmar. Våra stadsdelscentra i Lindsdal, Norrliden, Berga Centrum och Smedby får ny ägare. Känns riktigt bra och framförallt kul för de som driver verksamhet eller bor i någon av fastigheterna. Härligt med investering av denna storlek här i Kalmar. Känns väldigt utvecklande!

En riktigt bra julklapp för alla Kalmarbor.

Ha det riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar