29 jan. 2012

Nytt Boende


ja,ja,ja - så är det. Vi har bestämt oss för Nytt Boende. För ett par veckor sedan togs beslutet, samtidigt som vi fann nästa boende. Känns som ett perfekt beslut!

Efter 11 år på Fornandergatan så känns 200 kvm för stort. Dags att låta nya människor få ta del av denna härliga villa. Ekgolven, rymden, ljuset, baksidan, Cedddyn... ja, det finns saker jag kommer att sakna länge, riktigt länge! Men nu ska några yngre få njuta - Hoppas någon av dem ha gröna fingrar, trädgården är härlig och behöver kärlek.


Återigen imponerad av återvinningen - Kör med lånad bil lass efter lass, de man förr slängde samlas nu i olika bås, containers eller rum för att återvinnas på rätt sätt. Detta är en satsning jag gillar SKARPT just av den anledningen att personer efter oss kommer att må bättre. Miljötänkande ger resultat!

Var en sväng till Stadsmissionen också - Vilken puls, fullt med folk som fyndar i seconhand-butiken.


Bloggar gör jag här, i köket... vi gjorde kök av två rum - sitter här oftast tidiga mornar. Läser bloggar, följer världen och dricker morgonkaffet. En idé vi skapade i en av våra uppdateringar av huset från 1927. Känns som ett bra möte, dåtid och nutid! Om ca en vecka kommer Pontuz L att göra försäljningen officiell. Ni som vill nära centrum och känna citypuls har ett bra tillfälle.

Bilderna från fotografen kommer snart - Italienaren som bor i Målilla och jobbar i Kalmar, Australien och Italien - Visst ska det bli spännande....  Nu kör vi!

Ha en riktit bra söndag!


Ps: pratade om SJ och ny charm... i veckan ringde det, mannen berättar att på vår resa till Köpenhamn om två veckor sker det ett banarbete - Vore bra att åka en timma tidigare så blir det ingen stress. Visst blir vi positivt förvånande!


1 kommentar:

  1. Spännande med nytt boende. Vi är också på väg.Ska bli kyrkliga hösten 2012, pingstkyrkan på Smålandsgatan.
    Perssons

    SvaraRadera