6 jan. 2012

Tretton


Det går inte, så har vi aldrig gjort förr - Det är det absolut sämsta uttryck som finns i ett samtal. Det finns inget sämre svar. Målet måste vara att ha en ständig förbättring och försöka genom att tänja på tankar och idéer. Sen får det inte bli så att man måste förändra...

Vad kom nu detta ifrån... ja, ett samtal i veckan där det "låg i luften".
NEJ - Så har vi aldrig gjort förr!  Jag blir trött då....

- - -

Restaurangmomsen sänktes, debatten slog ned direkt och alla letade fel...  vänta lite nu, om detta inte slår mot allas verksamheter så måste vi väl ändå vara så stora och inse att det är bra för branschen! Det skapar nya arbetstillfällen, möjlighet till bättre marginaler som leder till vinst, vinst investeras ofta in nya maskiner, utbildning eller...  Försök att se helheten i momssänkningen och avvakta lite med att göra en full bedömning av något som kom den 1 januari! Ett positivt steg för branschen!

Moms Filibabba som MAX säger!

- - -

Trettonhelgen - Den sista stora helgen kring JUL. Sen är det över för denna gång!
På måndag går vi in vardagen... det blir fulla veckor och de som gillar klämdagsledighet längtar redan till nästa jul då Julafton infaller en måndag... ta en veckas semester och du har nästan tre veckors ledighet. Jag ser just nu fram mot att arbetsveckan får fart igen. LÄTT att säga när jag ska på semester i februari... för jag har väl berättat att det blir Thailand ett par veckor  :-)

- - -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar