25 jan. 2012

Charm !

Varit på resa... Jönköping och erfarenhetsutbyte. Egen tid och vi hinner med många samtal och viktiga dialoger. Riktigt bra föredragningar och vi får alltid med oss några gobitar hem. Spännande att se vilka förutsättningar en stad har med E4 och det tänkta snabbtåget Stockholm-Malmö ska ha Jönköping som hållplats. Vilka möjligheter.

Vi fick se nytt kontaktcenter dit kunden (invånaren, företagaren...) går då den har frågor till kommunen. Känns modernt och stora möjligheter att visa upp detaljplaner och annat som kan vara intressant för besökaren.

Funderade mycket på vad som först kommer upp i huvudet när jag tänker på Jönköping - Hur blir det hos dig? För mig blev det HV71 och A6 shoppingcenter... spännande vad man funderar på när man nämner en stad eller plats!

- - -

Åkte med SJ och jag är positivt förvånad, inte en sekund sena, välbesökta vagnar, tydlig information om vart och vilken perrong nästa tåg går från. En  kraftigt charmoffensiv...  WELL DONE! Så sakta kommer förtroendet tillbaka om ni fortsätter så här.





- - -

Imorgon kommer fotografen - spännande!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar