9 jan. 2012

Plantera skog!


What´s in it for me ?

Dagligen stöter jag på det nu så moderna What´s in it for me...  Tänker ofta på saker som är jobbrelaterade då jag undrar hur budskapet ska nå fram... detta görs inte bara för dig utan är något som ska leva och bestå de närmsta 100 åren (minst).

Tänk på de som driver skogsbruk - När det planterar skog så vet de att om ca 100 år - ca två generationer fram i tiden så kommer någon att skörda denna skog och förhoppningsfullt lyfta en vinst som heter duga. OM skogen är väl skött under dessa 100 år.

kanske något att ha med sig ibland... eller vad säger du?

- - -

IDROTT kräver domare... och kloka föräldrar - gårdagens artiklar om pappan som lämnar sonen är störande sjukt. Domare som oftast till mycket låg ersättning dömer idrott. Idag både läst och lyssnat på vuxna personer som säger - SYND att domaren förstörde matchen, hade inte domarn blåst si eller så hade det blivit enkel vinst...  Men vad skickar ni för signaler - Lägg av gnället på domarna.

De laget som gör flest mål vinner!

- - -

Full vecka efter helgerna - märktes direkt på mail, telefon och möten. Nu kör vi och det härliga är att det faktiskt är lite ljusare varje dag...

- - -

Idag - Kommunstyrelsen, 30 minuter om Näringslivsenheten, vad har vi gjort, vad ska prioriteras, infrastruktur, etableringar mm mm - Stimulerande att få 30 min med alla ledande politiker.

VAD HÄNDER - efter bild nr 2 säger datorn... "computer must restart now" och så dog den... typ 15 min.
Är lycklig över att ha rutin i sådana lägen... bilderna borta - fick köra på "känsla". Kan aldrig bli lika bra... för varje bild pratar sitt språk och de var noggrant utvalda.

Bara att bryta ihop och komma igen!


1 kommentar:

  1. Det var mycket intressant dragning ialla fall! Ni gör ett viktigt arbete att försöka lyfta och vidareutveckla kalmars näringsliv, från smått till stort!

    SvaraRadera