3 jan. 2012

GULDFEST !


GULDFEST 4 februari

( Champagne från en premiär vår 2011 som startade på Byttan... minns inte riktigt vilken )

MINNS 2001 - fått uppdraget att genomföra Guldfest i Kalmar. Allt för att hylla duktiga företagare, idrottsprestationer, kultur eller bästa arbetskamrat. Många olika priser har delats ut genom åren. Vi har varit på KalmarSalen, Liljas, Sandra, Telia, Trelleborg Rubore, Autogruppen, Sporthallen... nu glömmer jag säkert någon plats.. ?

Minns när vi var 300 gäster - Större kan vi inte bli..
Minns när vi blev 400, 500, 600 - Större kan vi inte bli.... 2012 den 4 februari är det 685 biljetter sålda och det krävs spätt och spade för att få in de som sitter på väntelista. Hoppas det lyckas. Verkligen kul med så mycket folk och bra för stadens näringsidkare. Tänk vad kostymer, skjortor, nagellack, klänningar, skor och så lägger vi till barnvakter, limosiner, taxi... ja, en fest med många engagerade.

Vi presenterar nyheter och lite överraskningar succésivt - Kolla in http://www.guldfesten.se/ eller så finns vi på FB under Kalmar kommun. Nu deltagit i "arrangörsstaben" i någon form samtliga 12 år. Rollerna förändras under tiden men det är bara spännande.

Det VIKTIGASTE med Guldfesten är att pristagarna som står på scenen får ett minne för livet!
Låt oss gemensamt hylla dessa människor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar