30 dec. 2013

2013


 
2013 känns bra men svårt att peka ut något som var viktigast... eller ger största minnet! Men att dottern hittat en lägenhet i centrala Stockholm är stort och en viktigt start i boendelivet.
 
Lite märkligt att idag sitta härmed 4+ och sol när vi minns hur det såg ut för ett år sedan. JA ni vet,,, sommar är min tid men att de fyra olika årtsiderna får göra sitt är nog bäst! Sen kan väl barnen få ett par veckors snö.... men bara ett par veckor =)
 
2014 / ja vad ska det inehålla... känner att det finns egentligen bara en sak som är riktigt viktigt. ATT familjen och vänner får ha ett friskt år utan sjukdomar! Många som drabbats av både det ena och andra... jo, det blir så med åren.
Vardagsmotionen blir därför ett mycket viktigt mantra - JA, det får bli mitt nyårslöfte - MINST 30 minuter motion av något slag varje dag under 2014. Och så ge fan i att röka o snusa. Saknar fortfarande efter 4 års uppehälle snuset ofta.
 
Ha det bra och gå till Slottet imorgon 16.55 - Detta återkommande och generösa fyrverkeri som Barometern släpper iväg - MAGISKT brukar vara ordet
 
GOTT NYTT ÅR! Jag tror 2014 blir ett bra år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar