1 dec. 2013

Julskyltning




 
Veckorna rusar på... högt tempo och det hörs att alla kör i samma fil!
Började veckan med att lyssna på Copenhagen Airports VD Thomas Woldbye i Växjö. Satsar för att kunna ta 40 miljoner årsresenärer... Södra Sverige en mycket viktig region för utveckling!
 
 
 
Varit och tittat när NOA NOA + VALDI = SANT / skrev om de två butikerna som nu samlats under samma adress. Vi kommer att få se fler liknande koncept de närmsta åren - Helt säker
 
 
 
Kalmarsalen och såg STJÄRNGLANS
 
En spännande modell med blandning av underhållning och bra mat! Attans vilket tryck när ALCASAR tog över scenen... BRA underhållning!
Tydligen varit tufft med införsäljning till årets julshower då konkurrensen varit mördande.. vi får se vad som kommer att gälla 2014.
 
och så helg, ett snack med Toiwos och lite nya tankar kring mat, hittade en härlig blandning med Rödtunga och Lax i en sås bestående av hummersoppa och Creme F. Sagolikt bra... det blir det fler gånger. TACK Lasse!
 
 
Ja, julen gör entré - den kommer i år också och redan nu talar alla om nya omsättningsrekord kring julhandeln. Undrar vad som blir årets julklapp... vad tror du?
 
 
Lite konstigt väder är det allt med +10 den 1:a advent. Ha en bra vecka!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar