12 juli 2012

SEMESTER !


i dagens Barometer skrivs det om SEMESTER. Tror också det är helt rätt att LANDA in i semestern. Jag försöker varje år pricka in Kalmarveckan i golf som första semestervecka - Ett bra sätt att stänga av, ledig tid och träffa en massa glada personer på Kalmar GK. Landar mjukt  =)

Däremot tror jag inte på att stänga av mail mm - det mattas av upp till 90% under denna tid, de som då skickar ett mail, sms eller... vill verkligen något. Jag gillar att vara tillgänglig!




Semestern kan också bestå av jobb-grej. Igår till Biltema VIP-kväll - Det vara något i hästväg var artiklar... och merparten var inte bilrelaterade. Ett starkt varumärke som gör entre i Kalmar och skapade ca 15 nya arbetstillfällen.

VÄLKOMNA!

- - -

Idag gick det inte bra på golfen... en av årets prestige-tävlingar. Då felar det till sig samtidigt som det ÖSTE ner en timma... regn och golf är inte min grej... Bara att bryta ihop och komma igen.

- - -

Nyhetstorka... igår pumpade man ut att OS i London kan regna bort! Förstår att det väder som ofta kommer över brittiska öarna är jobbigt MEN att nu tala om vad som händer om ett par veckor. Nej, bara nyhetstorka... Vi får hoppas att London bjuder på bra väder!

- - - 

Nu får det bli en bra bok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar