28 juli 2012

Aborre & Fotboll !


Krydda på livet - Bilen rullade mot Bottorp och årliga bastubadet i Kalmarsund - 22 grader och det blev flera dopp (lite ovanligt av en badkruka som jag...)

Vilken fantastisk ide - bygga en bastu, sätta på flytskum, förankra den hårt (vet att den smet en sommar och hittades på Öland). Mötet blir självklart härligt och att det igår var dryg 25 gr och sol gör inte livet svårare...    


Herr Strandberg har fiskat Aborre - generöst bjuds det aborregryta. Cirka 30 fileer och en massa grönsaker. Sanslöst gott och den lycka Lasse har vid tillagning är oslagbar.

Vem som helst skulle kunna göra detta... MEN den ska ätas i Bottorp efter ett bad i bastun, Aborren ska vara fångad i viken - Ja, ni förstår att vi pratar om något som bara sker hos Strandbergs - TACK

Minns att jag vid utlandssemestrar gillat t ex en öl - Vid hemkomst handlat in och försöker hitta smaken - nej den finns inte där.. platsen och ögonblicket är viktigt!



Fågelskådning.. denna man skulle titta på vadarfågel, honan har lämnat ungar och hanne för att flytta sig mot Afrika, nu duger inte svensk sommar längre... han hoppades också på att få se Havsörn.

Jag skulle nog kunna pyssla med detta i framtiden... ser så rogivande ut!

- - -

Fotbollstränare !

Tog del av kylskåpstankar igen, tyckte till. Alla tycker, alla kritiserar och undrar varför inte "deras favorit" passar in i startelvan... Någon skriker "Henrik, du kan inte ens dämpa en sandsäck" - Men vi kanske helt glömmer bort att Nanne och "spelaren" har en plan om vad som ska ske i försvaret eller på mitten...  Dom är överrens att på detta sätt vinner vi matchen.

Vi måste förutsätta att den fotbollstränare som står på avlöningslistan är mest passad att välja startelva... annars får vi faktiskt föreslå ett tränarbyte!

Imorgon Sundsvall hemma - alla tar 3 p för givet! Vi vinner med 2-1 och börja sakta klättra upp till den top 4 plats jag tippat på! Syns på Guldfägeln Arena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar