18 juli 2012

Fula har tur...


SKÅNE och en bra start på gemensam semester. Vi brukar starta så, åka iväg och få lite lyx i vardagen. Slippa vardagssysslor. Prognosen för vädret var GRYMT DÅLIG! Men som min vän Jocke brukar säga... Fula har tur! Visst fick vi också regn, men när vi satt i bilen, eller på restaurang.. bar en kraftig skur varje rond vi spelade golf. Vi har tur =)

Brösarp - Många sa "å ska ni dit" - Men jag vet inte... Gästgiveriet var trevligt men inte stack det ut speciellt mycket... nä blir bar tre golfbollar för den vistelsen...



Skånes golfbanor håller alltid bästa kvalite - Ett klokt sätt att överleva i det hårda golfkrig som utspelas. Där kommer bara de som levererar kvalite att överleva (jo, Kalmar GK klarar sig bra).

VI MÅSTE LÄRA OSS AV SKÅNE!!!!
På banorna tillåter man hästridning (speciella stigar) och välkomna ornitologer. För oss amatörer sitter det en skylt innan första hålet där man berättar att om du har tur kan du får möta...   Tänk om vi berättade om rådjuren, älgen, Svanarna (skippar Canadagåsen), räven och de rovfåglar typ Ormvråk som vi har gott om. Det GÄLLER ATT leverera fler värden än golfen......   därför får Skåne ofta besök av mig/oss i olika sammanhang!!




De gled vackert förbi i skritt på ett par 3 hål



Semester - ja då ska vi vara på bästa humör - TRIVS!
( ni skulle sett slaget här... minst 247 meter mot flagg )



Då så... Brösarp, Sjöbo, Sofiedal, Malmö, Bjuv, Ängelholm...  Ett par bra dagar!

Var då inget negativt...  JO, i de centrum vi besökte var det bara REA som gällde. Syns tydligt (har sagt det tidigare) att våra stadskärnor har det tufft.

Inte sett en trafikpolis på 104 mil

Dormy - Imponerade inte på mig!

- - -

Tillbaka i Kalmar, längtar faktiskt lite till Larmtorget och uppträdande, där syns vi imorgon!
Ha en bra afton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar