10 aug. 2011

HEJ Kalmar


NU KOMMER DOM !! Och då ska vi tillsammans välkomna dem till staden...  Självklart pratar jag om alla studenter som ska börja på Linnéuniversitetet. Det är 1000 tals unga studenter vi pratar om, som ALDRIG varit i Kalmar. Tänk er då att vi välkomnar, hjälper till och visar vägen - JA visar upp oss på bästa sätt så att alla känner sig hemma här i Kalmar.

En satsning som gjorts är http://www.hejkalmar.se/ SPRID den i dina led, på din blogg, på din Facebook eller din mail. Sidan (bekanta dig gärna) är byggd för att passa in på ålder 18-30 år.

- - -



VALFISKEN, kvarteret mellan Esplanaden och Trädgårdsgatan där  MAX, Subway och just nu har även Pizzapalatset och en körskola öppnat. Centrum växer västerut, det blir större rörelsemönster. Vi har en sport-, is- och simhall som gör området ännu mer attraktivt.
Ja det är tydligt, centrum växer västerut.

I samma område har Saluhallen och Malins delikatesser öppnat. Kallskänken har pratat om att bygga ut hotellet (måste kolla med Martin vad det har för status just nu - Återkommer). Min uppfattning är att området kring Sveaplan, kv Valfisken, Nötskrikan (sport- is- och simhall) kommer att spela en mycket viktig roll i centrums utveckling.

- - -

Idag blir det kostym - var ett slag sedan.   Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar