16 aug. 2012

Ölandsbron!


Tidiga... idag på promenad möttes jag av turister som fotograferade vårt vackra slott redan vid 7.00 / Kanske triathleter som är ute och analyserar vår stad... det fejas säkert av 10 man denna morgon som vill att alla besökare denna helg ska få uppleva hur vackert det är kring slottet. Sagt det förut, men en extra blomma till alla de som ser till att området kring Kalmar Slott och Stadsparken alltid blänker. Så fint!

- - -

Igår stadsvandring i Gamla Stan - Fick bekanta oss med hur Kalmar såg ut på Medeltiden (benämns oftas vara år 1050-1350). Nu vet jag var Stadsmuren gick, var hamnen låg mm - Intressant att ta del av stadens historia och ännu roligare nu när vi bor i Gamla Stan.
Kan rekomendera rundvandringen - för mig blir det fler gånger!



Får väl bli lite om Ironman idag med... Extra parkering är nu öppen på C-plan / Fredriksskans / men du som har möjligheten... CYKLA för det blir lite trängre än vanligt i city!

Öland på lördag... kan du undvika (om det inte är ett måste) att ta dig över bron då (pröva färjan Dessi) så uppskattas det. Viktigt att cykelmomentet över bron blir bra.

- - -

Skön torsdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar