14 okt. 2012

På en udde i Kalmarsund!

 
Fantastiskt... igår 100 kalas på Solbacka (Svensknabben). Seger som kock och varmrätten med Högrev var smått magisk... usch var bortskämd man blir med god mat. Många kockar har hittat nya dimensioner...  bästa på länge!
Sen dansade vi till en mix av mycket bra musik... (well done Martin och hatten som gick runt under kvällen var ett vasst inslag!)  light träningsvärk i vaderna... ovan vid dans i två timmar...
Vilket tempo och härliga vänner! TACK
 
 
 
 
Fastigheten på Svensknabben är nyrenoverad och fungerar som fest- och konferenssal - Mycket smakfullt gjort och här kommer många att få njuta länge. Bra för oss i Kalmar att det finns entreprenörer som investerar så att vi kan uppleva 100 års kalas i läcker miljö.
Svensknabben - på en udde i Kalmarsund!
 
- - -
 
Älgjakten blev en succe och jag blev lurad IGEN - Jaktledaren har sagt det fler än en gång... kan du inte medverka hela veckan så vänd på dagarna. Kom och delta de sista dygnen på den veckan. Och i fredags sköts 4 älgar och kontakt med 10-12 djur... det är i slutet av veckan när vi stimmat omkring och lagt illaluktande vittring som det blir riktig rörelse. Måste komma ihåg att nästa år delta onsdag - lördag istället! 6 älgar och ca 700 kg kött hänger i slaktboden - Tacksam för att få delta som skytt i det gänget! Många goda skratt under veckan!
 
- - -
 
Kalmar City - många samtal i veckan om Universitetet... Jag anser fortfarande att utbyggnad i city är viktigt både när det gäller universitet, nytt Baromternhus, nytt p-garage, ny affärsyta för b la livsmedel. Det är på detta vis vi kan fortsätta och ha ett levande centrum.
 
Jag hör tydligt att det finns viktiga frågor som ska besvaras. Placering, hamn, Södra vägen... Blir självklart att lyssna på de som är kritiska, lista deras tankar och ha med det i arbetet som pågår. Påvisa att det går att samsas i den utveckling jag tror är nödvändig för Kalmar City.
 
- - -
 
Nä, nu får det bli en sväng på cykeln... skön söndag!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar