27 sep. 2012

Regiondagar & att bli gammal...


Varit på Regiondagar i Oskarshamn. Bra programpunkter och ett bra mingel igår där vi fick utrymme att prata oss samman och ha lite erfarenhetsbyte.  Mycket intressant är frågan om UNGA TILL ARBETE. Flera intressanta föreläsare igår...  jag undrar ändå om vi inte måste komma till VERKSTAD. Finns mängder av erfarenheter att ta del av, mängder av visioner... Vi måste lägga kraften på att hitta konkreta åtgärder där företagare och unga träffas tillsammans.

Alla är överrens om att den höga ande av unga som saknar jobb är tungt!   

- - -

Vi blev återigen överrens om att Linneuniversitetet är en av våra viktigaste frågor i regionen!
Mötet mellan akademin och vårt näringsliv och dess framtidsfrågor belystes!



Annie Lööf var gästföreläsare igår - När man är 28 år och kliver upp på scenen med den karisman blir jag imponerad - Bra och tydlig i frågeställningen och vara så påläst.  Trevligt att träffa vår Näringsminister!

- - -

Lämnat lite grejer till PODCAST-grabbarna...(Martin o BG)  lite att sälja och så lite arbetskläder. Ska de nu ut på gatorna så måste de se prydliga ut - Förväntar mig ett foto....

- - -

Såg på aktuellt om äldrevården... 75% är nöjda men 25 % känner sig svikna och i vissa falla bedrövade. Man ska nog på allvar i god tid förbereda inför sin ålderdom... vi kommer dit!

- - -

En vecka med FULL FART!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar