2 mars 2012

SÅLT !


Härligt att vara hemma igen, allt har sin tid och de två veckorna i Thailand kommer vi att ha med oss länge... riktigt länge. När man kommer hem gör man reflektioner på vad som hänt och upptäcker att det lunkat på som vanligt.  Men...

Att Växjö är med och slåss om en slutspelsplats i hockeyeliten första året imponerar - Nu kommer Frölunda att vinna mästerskapet - helt säker!

Att Kalmar FF satsar har jag skrivit om förr och gillar skarpt, att nu bokslutet är redovisat för 2011 och det finns ett positivt resultat visar på en stark och kompetent ledning.

Jobba till 75... BG föreslår att jag blir reseledare i Thailand sista åren - TAGET

Mediahuset - Självklart ska vi ställa oss bakom detta, känns utvecklande och jag tror det är nödvändigt med satsningar likt denna. På det sättet kvartsår det vardagliga ruset i innerstaden. Debatten om p-frågan är jätteviktig men det är minst lika viktig att gång- och cykelvägar till Kvarnholmen utvecklas kraftigt! 

2 mars - Ja, våren är kommen även om vi vet att Mars/April kan lura oss flera gånger ännu... vi är på rätt väg =)

Huset - såldes på fyra dagar av TEAMET hos Pontuz Löfgren. Imponerad och mycket ödmjuk då det hela tiden ges signaler om att det är svåra tider för försäljning av villor nu. Allt gick mycket smidigt och känslan är bra, riktigt bra. Nu blir det två tuffa månader... OJ vad man samlar på sig!

Ha en go helg !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar