15 okt. 2011

Kalmar FF


Var det den 15:e eller 21:e ?? Inte koll men just nu, någon av de närmaste dagarna är det 1 år sedan jag slutade snusa. Skulle vara så svårt, många tvivlade...  känslan är bra!
Sen mår säkert kroppen bra mycket bättre!



Kalmar FF och säsongen 2011. En riktig milstolpe då Guldfågeln Arena invigdes. Minns ni alla som "tyckte" om namnet och sponsorn... nu sitter det som en smäck och låter så naturligt!

Idag allsvenskans sista match på arenan. Mycket folk, god stämning, minns ni landskampen, minns ni målen. Detta har blivit riktigt bra för fotbollen, regionen, unga idrottare - ja, det har skapat framtidstro.

KFF placering i allsvenskan, jag hade tippat dem 5:a. Hoppas på 2012 och nya utmaningar där Kalmar FF överraskar igen! Top 3 !

Idag blir det vinst med 2-0

- - -

VÄNSKAP - dagar som dessa då man funderar på livet, blir så när någon nära rycks bort. Lovat att hjälpa till med mycket av det praktiska kring papper... då slår man en signal till vännen Lasse. Snackar om de frågor som finns... det som lät lite besvärligt blev så lätt.
Tack för lång och härlig vänskap!

- - -

Frost, dags att skrapa bilrutorna och bli observant på halkan. INTE så kul... nä, vintern längtar jag sällan till, mycket sällan.

- - -

GULDFESTEN - vi samlas lördagen den 4 februari - boka i kalendern.


- - -

Kenneth i jaktlaget har idag lördag skjutit en 12-taggare - Stor tjur! - GRATTIS!!


Ha dé




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar