13 juni 2011

Nu är det över!

Godmorgon Per sa jag - NU är det över får jag till svar... Då berättar han om helgens upplevelse, tre fåglar (hette nå´t på Skvätta tror jag) var på väg söderut - Deras sommar var klar. Fattar inte sa jag... Denna fågel flyger upp till Norrland (från Afrika), hittar en kompis och lägger ägg. Ligger på äggen tills det känns nära, sen drar hon och lämnar hannen att ruva sista delen och sköta om ungarna - Ja, så det kan bli en måndagsmorgon.


Vår Murgröna har tjurat i vår, kanske inte gillade dessa två vintrar - Men nu har det vattnats och pysslats. Tur det hjälper. Härligt med växter som är gröna året runt!

- - -

Idag varit på Atlas Copco som invigt en ny utbildningshall, härligt med investering och lite extra kul då det är ett industriföretag som gör satsningen. Vi har rätt många industriföretag som det tuffar på rejält för just nu. Utbildningen kommer att omfatta besökare från nästan hela världen och skapa cirka 2500 hotellnätter. Härligt!


- - -
Kommande helg bröllop - Alltid fint och väderprognosen ser hyffsad ut.

- - -

http://www.b-g.se/  BG Svedjenäs har kommit igång med bloggandet igen. Skriver små spännande saker...  och är sugen på gula brallor, undrar om han passar i det.
Följer ett "gäng" bloggar - det är lättsam underhållning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar