18 juni 2011

Bröllopshelg !


Emelie och Joakim gifter sig i helgen - Igår fredag ett Together-party. Vi alla gästerna fick tillfälle att snacka lite, äta gott, lyssna på Sigge Hill - Vilken härlig kväll och stämningen var smått fantastisk.
Här är det att bjuda på sig själv - Härligt Jocke!



Champagnebaren på Ekerum är fräsch, en eftermiddag som igår och vi kan stå på uteverandan, se Kalmarsund och golfspelare samt att njuta av vädret.


Jesper Parnevik, Fredrik Andersson-Hed och Åke Eriksson. Ja som ni förstår blev det mycket golfsnack när det finns riktigt duktiga spelare på plats. Fler hade medverkat på festen om de inte varit så duktiga och spelat in sig i US-open som precis nu går, de har spelat bra och alla svenskarna går vidare till de två återstående varven. Fantastiskt att lilla Sverige kan få till världsidrottare i så många olika grenar. Hoppas det blir en bra avslutning.



Avslutade kvällen med att dansa till mig träningsvärk =)  Sällan skådat ett "sånt drag" som när Sigge Hill blåste på rocklåtar så skjortan fladdrade.

Ett GENERÖST kalas med viner som gör mig mållös, en grillbuffe som var smakfull.

NU blir det till att ta på kostymen - Vara i Domkyrkan och se bröllopsceremonin. Sen åker vi till Ekerum och festen fortsätter.

GRATTIS och TACK till Emelie och Joakim Haeggman (för de ska de väl heta...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar