23 dec. 2010

God Jul


Fått så många fina julkort och mail, det känns bra att innehållet i dessa ofta är en gåva till Stadsmissionen, Cancerforskning, Hjärt- o Lungforksning m m - Känns starkt!

Lyssnat mycket på alla de som jobbar med ideell verksamhet kring julen. Jag blir imponerad oavsett om det är julmat, presenter, värme, kläder etc.
Det där med inlämnade vinterkläder som vi gjorde känns varmt i denna vinter. Om många gör en liten insats blir insatsen totalt väldigt stor!

Alexandra på väg till New York - Var rädd om dig. Sofia, hon jobbar dygnet runt men är med oss i julhelgen. Reflekterar över tjejerna, nu sitter dom också MITT I LIVET (dom som är så små....). Reser runt världen, fattar beslut som påverkar framtiden. Jag blir verkligen förundrad över hur snabbt det går men är samtidigt väldigt STOLT över att ha två starka individer som klarar sig bra där ute, där ute där det är rätt tufft. Ja, ni tjejer - det funkar bra!
Till er alla - Hoppas att ni får en riktigt bra julhelg oavsett vart i världen ni vänder er. Den bästa julklappen är att få umgås med nära o kära.

En stor julkram till er

1 kommentar:

  1. God Jul själva, jo det är gutt att vara med sina nära och kära./Björn

    SvaraRadera