9 nov. 2011

Hjälp !


Ikväll var vi inbjudna på Wilson-baren. Kommunikationsbyrå som bjuder till lättsam After Work (alla betalar för sig själva i baren). Ca 20 personer idag från näringslivet (en av många spontana spånarhörnor ikväll ser ni på bilden) . Brukar blir någon kul tävling  ;-)

MEN idag skulle vi prata om HUR vi kan få fler personer att intessera sig för butikerna som Stadsmissionen har på Wismarsvägen och Röda Korsets Kupan i Oxhagen. Klart intressanta idéer kom upp om second hand, taggs, facebook, öppettider, kändisar, bloggar mm mm

Kvällens behållning blir engagemanget. Alla gick igång och försökte hitta smarta lösningar, alla ville hjälpa till. Själv vurmar jag stort för Stadsmissionen och försöker hjälpa till där varje år med att lämna kläder eller gå på events där behållningen går dit. Det berättades en hel del storys där man begriper hur hårt flera jobbar för att folk ska hålla sig ifrån droger.

- - -

Fick också en inbjudan till alternativ JUL med Mycket Gutt och BG Svedjenäs... det måste jag säga... känner redan nu att det kommer att bli en spännande kväll.

- - -

TACK för en trevlig AW - Nya kontakter tagna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar