20 nov. 2011

Thailand i Göteborg ?


En helg i Göteborg - Om man bortser att det verkar regna väldigt mycket där så är det en riktigt skön stad, go dialekt och oftast glada och tillmötesgående personer.
Hälsat på Alexandra i helgen. Johan och hon bor där sen...  jag tror det är fyra år nu.

En sväng på stan och får bekräftat att Retro/Second hand är stort nu... vet inte hur många såna butiker vi såg och det var mycket kunder i alla. 50 & 60 talet är verkligen hett.

Och att fika i go miljö, gamla bagerier eller indsutrimiljöer passar perfekt för ändamålet. Surdegsbröd och smaker man knappt visste fanns...  kan du sen få ett smaksatt kaffe, ja då är det lycka.

Härligt att se Johan!


Ja, ja - vi hann med lite god lunch också....


Kolla grejerna... så fräscht och det kändes nästa som på 60 talet.

Vill du ha tips?
http://www.moonthai.se/v/  Moon Thai Kitchen på Storgatan, var som att kliva in på en restaurang på Kolantha eller i Bangkok. Skithäftigt och visst, det blev en Chang till maten.
Lämnar en stark rekomendation på besök...




Huvudkontor pratar vi en del om... varje stad mår bra av att ha huvudkontor där basen finns. Stannade till på vägen hem i Borås där Alexandra jobbar. Nybyggt kontor (riktigt läcker byggnad) i centrala Borås. Nu är vi i textilens centrum!

EN bra helg, kul och träffa Alex, kul att komma ifrån vardagen och en sak är säker... till Göteborg kommer jag fler gånger. Borde om inte annat se Frölunda som ångar på kraftigt.

TACK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar