29 nov. 2011

Beauty för killar!


Måndag kväll, företagsträff med företagare 18-30 år. Vi träffar de unga gardet och pratar om hur ska Kalmar se ut för att de ska vilja stanna, fortsätta satsa och framförallt trivas i Kalmar. Mycket intressanta kvällar och vi får många tips. Igår berätta Destination Kalmars Åke om framtiden. Nya bryggor, Slottet, besöksnäring, Fotbolls EM Ironman (eventuellt) mm - Företagarna var tydliga, gör det ordentligt och våga stick ut.

Kvällens möte var på Kalmar Beauty Center - Dermaschool där Sophie visade oss runt.
Jag var nyfiken på om killar hittat till salongen - Jo trenden är tydlig, killar gillar och pysslar om sin hy och kropp på bästa sätt.

Det finns flera företag i Kalmar som erbjuder behandlingar och lite lyxtid. Jag är säker på att detta kan bli årets julklapp - Att ge sin kille (eller tjej) en timmas behandling i skönhetsstolen. Egen tid!

- - -

Att rondellen vid Södra vägen - Sandra är invigd känns riktigt bra. Kommer att ge Stensö och Tegelviken nya möjligheter. De som jobbar på sjukhuset och ska hem mot söder sparar minst 5 min varje dag nu.

Nästa stora rondell blir Tyska Vägen - Norra vägen. Viktiga infrastrukturlösningar för alla som jobbar och bor i vår stad.

- - -


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar