27 okt. 2013

Söndagsöppet

 
Sällan eller aldrig har så många snackat om en aktivitet. Det internationella sällskapet som har gästat Kalmar och Stortorget har gjort stor succe. Många har just påtalat hur bra det är när det är liv och rörelse på Stortorget. Jag tillhör dem som tycker det kan vara både p-plats och aktiviteter där. Känns så kallt och naket oftast... vet att en grupp ser den tysta, öppna platsen som den optimala platsen. Jag rösta för ett aktivt användade!
 
Vi får försöka få tillbaka detta gänget och gärna det härliga höstvädret som veckan bjudit på! 
 

 
Företagsbesök - Varje onsdag åker vi ut och besöker företag, får de bästa svaren på hur farten är när det gäller orderblocket. Detta år har vi vidgat rörelsen lite och besökt Scania, Guldfågeln och denna vecka Södra Cell i Mönsterås. Många av Kalmar kommuns invånare åker till dessa arbetsplatser. Vi vill ha dialog med de stora företag som ingår i vår arbetsmarknadsregion. Blir fler besök den närmsta tiden. Besöken har också varit mycket uppskattade.
 

 
Älgjakt - inget skjutet denna helg heller... det är klart mindre antal älgar därute.
 
- - -
 
 
Guldfest 8 februari - NU kan du beställa biljetter på Partykompaniet!
Och den nya 2014 blir GULDFREDAG med flera seminarie och företagsaktiviteter.
 
- - -
 
Vintertid... fy fan så tråkigt! Flera pratar om hösten som något mysigt...  NEJ, NEJ, NEJ - mer sol åt folket och låt sommarhalvåret komma snabbt. Men det är väl vida kämnt att det närmsta halvåret inte är det jag längtar efter mest...
 
- - -
 
Trender intresserar många - Mig också.
Ta en fördjupning på trender.net / där hitta ni bloggar, artiklar, twitter mm och jag har hittat många roliga uppslag där.
 
- - -
 
Söndagsöppet lanseras idag som viktigt i radio. Det är 8-9 år sedan när jag som centrumansvarig på Baronen drev igenom söndagsöppet 12.00-16.00. En viktig del i framtiden om kunden ska vända åter, men då måste alla butiker vara söndagsöppna. Tror t o m att du hellre kan ta och stänga på måndagar.
Öppna Kalmar City 12.00 - 16.00 / sprid budskapet / alla har öppet / helt säker på att kunderna då hittar till city. 
 
- - -
 
STORM på väg... var rädd om dig!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar