25 aug. 2013

Augusti 2013

 
Sommaren har varit smått fantastisk! Vädret fortsätter och sista veckorna ger en sensommar vi sent kommer att glömma. Alla nämner 2006 och 1994. Jag minns inte sånt... men det är klart att jag minns 1994 men mest utifrån VM fotbollen.
 
Ett njutbart väder och det är bara att hoppas att det blir fler härliga dagar.
Bilden är från Kalmar Golfklubb 06.15 / Riktigt vackert.
 
Spelade Ryder Cup mot UFI-touren / gjorde riktigt ONT då vi förlorade med 1 / Tungt... men vi kommer tillbaka nästa år. Laddar redan!
 

 
Idag cykel, säkert fixat till 2 mil samt en morgonpromenad. GO känsla och jag påminner igen, besök Stadsparken - Det är sååååå vackert.
 
- - -
 
Igår 60 årskalas på Öland - TACK för ett bra kalas och härlig musik med mycket 50 tal. Biggan med orkester... Svårt att stå stilla och det blev mycket dans ;-)
 
- - -
 
Kalmarsundsbadet / många som engagerar sig och de flesta vill se en utveckling mellan Långviken och Kalmarsundsbadet. Jag tror också det är rätt att vidarutveckla platserna. Tänka på badet, alla som tränar, cykling, skateåkarna och kanske något torn för fågelskådning. Platsen har verkligen blivit bra och aktiviteter som Friskis & Svettis gör den bara ännu bättre!
 
- - -
 
Fått flera goda erfarenheter av vårt Landsting!
Vid två tillfällen denna sommar har vi fått besöka sjukhuset akut / Så imponerad av den organisation som står där, fungerar varje dag, väntar på dig den dag du måste ha akut hjälp!
Allt är bra nu och vill verkligen skicka en VARM KRAM till alla de duktiga läkare, syrror m fl som vi träffat. Imponerad och tacksam
 
- - -
 
Ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar