25 nov. 2012

Cykla!

 
Det höga tempot fortsätter!
Träffade igår en kompis som sa... har du sett att Hassel står i blom. Det förklarar min trötthet och har börjat käka allergitabletter igen - Hassel ska egentligen slå fullt ut i mars månad. Märkligt är det.
 
Läste på Sociala medier idag om ett nytt ord - TRÖTTMA - och det har stämt in bra senaste tiden men jag skyller jämt på mörkret. Tröttma... ja jag förstår innebörden. Har du några egna ord?
 
- - -
 
Fått info av vänner som kom hem från Mexico och Tulum dit vi ska - Allt ser mycket lovande ut =) 
Idag om en månad är vi där!
 

 
Kakfat från 50 talet? Nej, en present Sofia önskade sig på 25 årsdagen och en tjej i Hultsfred som tillverkar. Allt fint man såg i uppväxtåren kommer tillbaka.
Gott med hembakat - Du imponerar Sofia.
 

 
Andreas A bestämt sig för att inte fortsätta satsningen på proffslivet inom golfen.
Viktigt beslut och modigt att fatta ett beslut av detta slag. Många arbetsgivare söker personal som kan fatta beslut. Var ett bra försök - Gillar samarbetet och önskar dig lycka till.
Ha det bäst!
 

 
Och så lite om Universitetsfrågan... titta på bilden. Text från Gunnar på Stockholms Universitet som sen förstärktes av Umeås Roland C. Bra presentationer.
Nyttigt att lyssna på folk utifrån!  En bra kväll blev det!
Kvällen filmades - när filmen ligger ute återkommer jag med adress dit.
 
 

 
JA, nu är det på G med cykelskyltning på hur vi ska mötas på cykelleder och vart de som går ska vara. Nödvändigt då det ibland är rena kaoset. Fler som cyklar och går men fortfarande för många som har mindre än 4 km till jobbet som tar bilen. Skärp (förstår att det finns de som har behov med dagis mm) er - Se resan till/från jobbet som en viktig del av dagen (tillägger att jag ser det som en bra friskvårdsstund).
 
- - -
 
Blev lite blandat... Hoppas ni alla får en bra vecka.
KRAM
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar