1 maj 2012

Tradition !


För 7:e året så bar det iväg på en tur till Danmark/Tyskland. En resa med Micke o Eva som innehåller inköp av lite gott vin, spela golf men framförallt ett bra avbrott i vardagen. Tur med vädret och ett par härliga dagar i den sydligaste delen av Danmark. Spelat två trevliga banor där jag defenitivt kan rekomendera Marielyst - Knixig och trevlig. Storströmmen var också bra men lite mer en öppen plast med golfhål i alla väderstreck. Blåser det då... vilket det gjorde så är banan mycket besvärlig. Spela Marielyst... en stark rekomendation.

En Tuborg efter 18 hål... visst är livet rättvist!


Pratat om det förr - Här ett tydligt bevis på att man i Marielyst samverkar med ornitologer. Precis så ska golfbanorna användas, mer än oss golfspelare ska se platsen som spännande.
Varje boplats var numrerad...  ca 20-25 holkar på tre stolpar. Vi såg detta på ett par ställen. BRA!



Sommaren hälsar på, dagens golfrunda avslutades i 18 grader - HÄRLIGT och slagen satt som i riktig högsäsong! Marielyst GK - Danmarks sydligaste golfbana.

- - -

Hemma igen - Idag Scramble på Kalmar GK - Solen skiner på oss!

- - -

En sak jag reagerar på varje år vid besök i Danmark är... Svenska brygerier fraktar långtradare mot Tyskland, vi svenskar kör hem dem igen i tungt lastade bilar. Känslan blir märklig....

- - -

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar