21 apr. 2012

Vårbruk !


Vårbruk, broschyrerna droppar in både i tidning och reklamhögen. Gick en sväng på Bahaus och sökte gräs som var specialiserat för skuggiga platser. Jo, det finns en hörna vid nya huset som skulle vara trevligt att odla gräs på... vårens uppdrag!?
Men slipper (uttrycket betyder att jag är nöjd) nu planera för mossan, gödning, klippa gräset och de andra sysslorna som är nödvändiga om det ska bli bra.

Imorgon söndag ska jag snygga till vid sålda huset - Nästa vecka sker överlämning av nycklar, klart trädgården då ska ha en hyffsat look. Tar med en kopp kaffe, sätter mig på trappan i solen. Tar farväl av något jag gillat skarpt. Fint har det blivit!

- - -

Kalmar FF, idag Gefle och möjligheten att ta 3 nya p. Se upp, alla räknar med lätta poäng... jag är inte lika säker... Blev i veckan lite förvånad att man så officiellt berättade om den brutna stortån... lätt för motståndarna att "störa öm punkt". Men det är nog baksidan av alla sociala medier som idag finns... all info kommer ut och ibland för fort.

- - -

Tillönskar en skön helg !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar