1 apr. 2012

Påsk !


Söndag - vaknade förkyld.. kanske inte så märkligt då gårdagen hade 2 plusgrader, 10 sekundmeter vind, snö och vi valde att lira 18 hål golf. - Spelade bra golf trots vädret, trots första rundan. Kul och se shop och restaurang öppen, detta har jag väntat på läääängee...    Skyll dig själv...  Otrivin Comp införskaffat på Baronen.  Men vad är en förkylning?
Cyklade förbi Slottshotellet och kom då att tänka på Ingela N i sin sjukdom - Hoppas allt gått bra.

Sen är det som vanligt på våren en stark rekomendation från mig att besöka Stadsparken- Gänget där gör så himla vackra arrangemang. Åk nu dit lite mer frekvent!




PÅSK om några dagar... och äntligen blir det flyttlass, bett ett par kompisar komma och bära så det ska nog gå ganska smidigt. Idag 1 april får vi nycklarna och nu kan vi lugnt och sansat både flytta ut och in i ett behagligt tempo. Familjen samlas igen över Påsken då alla är i Kalmar !

1 april och dessa skämt... Tatueringsfärg tar bort effekten på p-piller, luft ska kosta pengar, o s v -  1950 skrevs det att Öland lossnat och flyter mot fastlandet.


Kanske lite tråkig... men fattar inte grejen med att hitta på falska grejer!

- - -

Kalmar FF 3 poäng i premiären borta mot Sundsvall. Inte den bästa match som spelats om man följer bloggar och artiklar. Men i historieböckerna kommer det bara att stå att Kalmar FF vann, Mendes gjorde målet och det blev 3 p.

Stort engagemang på Facebook, bloggar, - Ja KALMAR FF är rätt heta!

- - -

Ha dé




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar