26 jan. 2011

Tävling


Igår var Sotaren hemma - Alltid spännande då vårt hus från 1923 en gång i tiden hade minst 9 eldstäder. Nu är två aktiva och det blir alltid ett pussel när sotaren är här.Men nu med lite förbättringar gjorda känns det bra. Det känns SÄKERT när sotaren kommer med jämna mellanrum. I vårt hus eldas det med Pellets och ved. Med andra ord är säkerhet väldigt viktigt. Huset fick fullt godkännt!


Stannande till vid Slottet och vattnet - det var säkert 1000 fåglar av många olika slag som lyfte på huvudet och såg mat framför sig. Dit behöver både du och jag gå - de behöver MAT nu.

- - -

Vettig förklaring om TÄVLING.
Triathlon startade med att tre tävlingsinriktade individer dividerade om vad som var tuffast - Cykla, simma eller löpa. Då startade men en tävlingsform där alla tre momenten ingick.

Imponerande när man självmant bestämmer sig för att simma 3860 m, cykla 18 mil och avsluta med en löprunda på 4.2 mil. Trots att jag är "hyffsat" vältränad skulle jag få kämpa hårt för att fixa EN AV ovan grenar. Årets Triathlon i Kalmar äger rum den 5-6 augusti   http://www.kalmartri.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar