24 juli 2013

Onsdag 24 juli


 
Onsdagen den 24 juli - Staden kokar! Ikväll fortsätter succén i Fun Zone med fotboll på storbild och samtidigt kliver Gyllene tider upp på scen http://www2.kalmar.com/sv/evenemanget/a411764/gyllene-tider-dags-att-tanka-pa-refrangen/detaljer
Fredrikskans som ny ARENA / gillar platsen och hoppas resultatet blir gott!
 
Sen har vi city med uteserveringar som lockar. JA, de sista veckorna har bjudit på allt och det känns självklart att hylla Johan Göransson och alla volentärer runt EM. Kalmar nämns som MYCKET POSITIVT i alla sammanhang. Jag kan bara intyga, de internationella gäster jag mött berömmer staden och bemötandet. Känns STORT och bra att ta med sig in i vinterns arbete.
 
Hoppas nu Sverige går till FINAL.

 
Igår gjorde vi vinterladdning med Blåbär och Hallon till frysen. Tänk så många goda smoothie det ska bli! Attans gott :-)
 
- - -
 
Ha en bra onsdag - Det är mycket vi ska hinna med =)
 
- - -
 
Ps: ingen kritik... jo, en del undrar över verksamheter som tar sommarsemester. T ex framfördes det kritik över att det är svårt att få cykelservice. Inte lätt för mindre företag... när ska de ta semester? Något vi får ta med oss och föra dialog om.
 
 De företagare jag träffat pratar om en bra sommar! Upplever att det stora antalet turister tillsammans med oss Kalmarbor skapar ett bra tryck i många olika branscher.
Kalmar som sommarstad har en stark position! Och då är vi bara vid den 24/7 - Vi vet att Augusti har mycket att erbjuda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar