24 juni 2012

Öland & traditioner


Midsommarhelg med massor av traditioner! Ett härligt gäng som träffas på knytkalas - Gillar den formen starkt... varför ska en familj slita så hårt inför ett kalas när man kan dela på sysslorna... i år blev det vår lott att vara grillmästare - blev bra!

Härlig sill, god snaps, lekar - Stämningen på top!

Idag söndag - vi startade med en lång promenad, veckert väder och många var ute och gick, joggade och några simmade. 


Midsommardagen med sina traditioner, svågern kommer mot Kalmar och vi fyra rullar mot Öland. En runda till Borgholm och möttes av mycket folk. Träffade några företagare och jag hörde tydligt att det var mycket folk och en bra mix av besökare. Jag hoppas verkligen detta fortsätter - Öland är så viktigt för vår region. Efter ett antal år med färre besök har kanske trenden vänt... Hopas det är så och att fler får uppleva denna vackra ö.

På eftermiddagen satt jag i trädgården, hör hovar slå mot gatstenen - lyfter kameran och några sekunder får jag njuta av detta vackra ekipage! Lycka!



Hemvägen från Öland - Östra sidan och vi crusar fram i 60 km. Mysig väg som erbjuder vacker natur och ett stopp i Gårdby. Känns som att kliva in i 50 talet - kan definitivt rekomendera ett besök och lite crusing på östra sidan. Kanske en kaffekorg..
Ja - vår resa till Öland denna midsommardag blev riktigt skön och visst, några kassar shopping blev det...


OJ - samma bild igen... vad hände?

Mer traditioner - idag söndag V75 i Kalmar. Kalmarsundspokalen och förhoppningsfullt ska några vinna miljoner.

- - -

En TREVLIG helg med många skratt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar