18 juni 2012

GRYMT BRA!

Som bekant, varit några dygn i sydöstra Tyskland och upplevt en IRONMAN. Dessa hjältar som på samma dag (den bästa på 8.12 ) simmar 3,8 km, cyklar 18 mil och avslutar med en löprunda på 4,2 mil. Jag vet... Upprepat detta men jag vidhåller att jag och många med mig skulle behöva minst en vecka för klara uppgiften.


(möte på turistbyrån där de berätta både negativa och positiva saker för oss. En stad med 720 anlöp av lyxbåtar med internationella gäster ser kanske inte IRONMAN som lika viktig som vi... )


Härliga dagar där vi från kommunen, handeln, Destination Kalmar, Kalmar Triathlon och Trafikverket fått se saker tillsammans. En styrka att förstå varandras möjligheter och problem. Känns riktigt bra!


(möte med polisen som var ca 400 personer i olika funktioner. polisen tog många rekryter ut i verksamhet. Tyckte det vara ett perfekt tillfälle att få delta i större event och lära sig. Som vi uppfattade detta var det helt kostnadsfritt)

Nästa kontakt med IRONMAN blir i Kalmar den 18 august. En folkfest som jag hoppas vara många dagar... Kanske tisdag-tisdag i bästa fall.

VILL DU att Ironman ska bli en succé ? Då har jag lite tips du gärna får sprida!!

* Var förberedd på att de tävlande kommer två/tre dagar innan. Stannar gärna några dygn efter om staden känns mysig och du kan garantera att cykeln står säkert!


(notera att lunchen är monterad på cykeln)

* Vi förstår att de vill ha sin cykel under uppsikt och nära sig. Detta innebär att vi MÅSTE förstå att cykeln ska fås ta med in på hotellrummet eller i stugan de hyrt.

* Tänk EURO



* Ser du folk med kartor, hjälp dem att hitta rätt! (kan gälla alla dagar...)

* Ha öppet söndag 19 augusti - de tävlande har gjort en fantastisk bedrift och vill säkert fira genom god mat och lite shopping!

( vinnartid, strax över 8 timmar - OFATTBART!! )

* Se till att de trivs... Då sprider de Kalmar som något härligt i Skandinavien, Europa och världen. JA, på det sättet kan vi ta nästa nivå!

 - - -

TACK till alla som medverkat - En nyttig och lärorik resa!

- - -

Midsommarvecka... en massa härliga traditioner väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar