22 juli 2011

Högklackat !


RYDER CUP - Vi samlas, igår 36 spelare bestående av 18 tjejer och 18 killar som möts över 27 hål golf. Tre olika spelformer, Bästboll - Foursome och Singel. För femte året och tjejerna hade tränat BÄST och VANN IGEN... gör inget, jag är inte förbannad eller bitter...  =)

En fantastisk dag, det var utlovat BUSVÄDER och den monliga dag utan regn kändes som en högsommardag. Tack till alla som deltog och GRATTIS till tjejerna som nu leder med 4-1...  men det ända jag kan lova är att vi kommer tillbaka.

Avslutades med italiensk buffé - Bra blev det!


Golf i högklackat - Allt funkar om man är motiverad! Kvällen avslutades med lite extratävlingar... och då gällde det lånade klubbor, högklackat eller lackskor - Den bästa av oss vann...

- - -

Golf på Brohof och Robert och Joakim är långt framme. Hoppas det håller hela helgen. Tänk vilken reklam de gör för vår stad. Hur många gånger tror du Kalmar nämndes i Svensk och internationell press bara igår. Fler birdies vill vi ha!

- - -

NU Kalmar Marknad torsdag-fredag. Är snart 30 år sedan jag var delaktig i att det startades i centrala Kalmar. Drar alltid mycket folk och ger både restauranger och våra handlare lite extra klirr i kassan.

1 kommentar:

  1. Tack för fantastiskt rolig dag och kväll! Linda

    SvaraRadera