18 aug. 2014

RESPEKT



Hej, vilken sommar.. dagar att minnas länge och mycket! Nu tillbaka i vardagen efter två veckor med Stadsfest och Ironman. NÖJD är bara förnamnet =)

Det härliga vädret har gjort allt så mycket enklare... tänker på Kalmarsundsbadet, Sandskulpturerna, Tri4fun, Ironman, Larmtorget tisdagar/torsdagar, Cykelracet, Stadsfesten, Kalmarveckan, grillkvällar... ja, det händer massor hela tiden och visst blir det enklare i bra väder.

Massmedia berättar om att krögarna är nöjda och haft en ny succésommar - Vi ska självfallet utvärdera allt detta i någon form. Vore bra att lyssna brett för att också kunna konstatera - Vad kan bli ännu bättre? För visst måste målet vara att bli ännu bättre... Vi pratar också om att förlänga säsongen ytterligare. Lite negativa kommentarer har kommit om att några haft stängt t ex på lunchen - Jag tror det är enkelt, företagarna måste ha lönsamhet och kan därför inte ha öppet 7 dagar i veckan och 10-15 timmar... och inte känner jag att kritiken funnits om det varit på vinterhalvåret. Nej, vi måste lita på att den enskilda företagaren känner sin verksamhet bäst och tar beslut ut i från det.

IRONMAN skulle kunna uppta denna blogg hur länge som helst... Så många OLIKA parter gör så olika insatser, tillsammans blir det PERFEKT. Arrangemanget håller kvalité, öka i måttlig takt... inte för många för då är det lätt att det blir fel. Kvalité på upplevelsen ska stå i centrum!
Hoppas vi får njuta av dessa dagar i många år till och hälsoeffekten bara i vår kommun skulle vara intressant att räkna på.
En riktigt kul grej kring hände på Pasta-partyt, ett gäng internationellt tävlande och vi kom i snack. De ville snacka om publiken... inte om tävlingen. De hade fått information om att det skulle vara en oslagbar upplevelse. Och lördagskvällens HERO OUR känns MAGISK och gör ingen oberörd!
Tydligt säger massmedia och sociala medier att Ironman, Kalmar - Sweden återigen blev riktigt BRA!

Jag säger TACK till alla som gör en insats för detta event!! Ett JÄTTETACK och så underbart att få uppleva!

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar