21 maj 2014

Mitt i MAJ

 
Vilka härliga dagar! Ingen kärnforskning precis.. men så tydligt det blir med värme och vackert väder. Humöret sticker iväg lite på oss alla -Ja, vi LER MER
 
- - -
 
Pratade lite Ironman idag och haft en lite chatt med PAUL - Speakern på Ironman. Han är "helt såld" på Kalmar och pratar redan om våra dagar i augusti.
Du har väl bokat veckan som har lördag 16 aug som final!
 
Tänk OM vi kan visa upp 25 grader och sol igen... vi kämpar för det =) - minns med förskräckelse hur man i Regensburg berättade om året då de hade regn i massor och 10-12 grader. Ja, vi får vara överens om att så ska det aldrig vara här. Men... i mitt gamla yrke kring större event räknade vi alltid med att var fjärde år gav ett underskott. Kunde bero på t ex dåligt väder.
 
Häng me!
 
 
- - -
 
Idag hände det... avslutade ett möte med att önska en skön sommar! Ja, ska hända några gånger innan det verkligen leder till ledighet och sommar på de viset. Men känslan var rätt god.
 
- - -
 
I morgon buss till LUBECK - jaha, när satt jag i buss 7-8 timmar senast.
Ska delta på Hansedagarna - Spana lite på hur Kalmar kan agera i Tyskland. Får bli med blandad syn på både besöksnäring, flyg och export.
 
Blir säkert lärorikt!
 
- - -
 
Ha det bra - vi syns snart igen!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar