2 aug. 2012

Kalmarmilen


Otroligt, en fördubbling med löpare och drygt 1300 personer springer Kalmarmilen. Så häftigt att se alla, både elit och motionärer. Jag lyfter på hatten för er insats, (kan tyvärr inte medverka p g a min hälsporre) riktigt bra jobbat och vinnartiden 29.22 känns som världsklass för mig!

Trender har vi pratat om tidigare - Men friskvård måste vara den absolut största just nu... sanslöst vilket tryck det är kring löpning, cykling, Triathlon mm - En riktigt bra trend!



JENNYS TRÄDGÅRD !

Sagt det innan... men återigen blir ideerna verklighet. Igår intogs lunch i Martin Nilssins trädgård där Gabby, Robin och Martin gjort ett helmysigt cafe i sin trädgård. Som vanligt var det hög klass på maten. Tycker ni ska gå dit, det är öppet till 11 augusti. Mysfaktorn är hög !

- - -

Vi är bortskämda - Centrum har mängder av restauranger. Gjort många nedslag med familjen och goda vänner i sommar. Känner att vi får mycket för pengarna. Det är nog så att ska man klara sig i konkurensen måste man ha bra service, god mat o dryck. Jag tycker Kalmar levererar.

- - -

Evenemangen fortsätter och snart stadsfest också...

- - -

OS Silver - Riktigt kul att vi i vår region får känna en sån nära stolthet!
Grattis till Silver-Sara och alla som medverkat i arbetet för att få fram detta fantastiska resultat.
STORT !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar